Koncert med Allan Olsen den 30.09.11

 
Det var en Allan Olsen i topform, der på en skøn sensommeraften sidst i september gjorde sin entre i Minihallen i Aale. Som Allan Olsen selv udtrykte det, så var han ude at bese skaderne efter perioden med Dalton. At dømme efter aftenens forløb har AO dog på ingen måde taget skade af samværet med sine to musikalske brødre...
 
Rundhåndet gav nordjyden sit publikum både nye og ældre numre, og han havde også modet til at give slip på sikkerheden og vove sig ud i improvisationer - især med afsæt  i den aktuelle politiske situation.
 
Og så forstod Allan Olsen sig på de lokale Aale-Hjortsvang folk og de vilkår, som adskiller jyder fra køvenhavnere. Tydeligst udtrykt ved bemærkningen om, at hvis Mærsk McKinney Møller havde set Minihallen i Aale, da djøfferne og de dyre arkitekter tegnede operaen, så ville hr. Møller have sagt: "Nej, nej. Jeg vil have en Minihal. Den er fin!"
 
Det er sådan en bemærkning, der skaber en helt, og hvis helten så derefter kan få hele salen til at rocke og synge med på "Aston Martin '66" -  ja, så har han gjort det godt.
Og det gjorde han, Allan Olsen, den aften i Åle.
 
 
Klik på billederne herunder for at åbne dem i en viewer.
 
Foto: Frederik Ravn Maj
 

Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202