Johnny Madsen, 29.09.12

 

Johnny Madsen er en populær mand i Aale, og det blev dokumenteret lørdag aften, da han sammen med Knud Møller og Henrik From gav koncert i minihallen.

Knap 400 publikummer fik, hvad de kom efter, og det var tydeligt, at de endda fik mere en det.

Der var Johnny Madsens egne sange og hans fortolkninger af andres, der var Madsen som storyteller og hans kærlige mobning af de to kolleger i bandet, der var Knud Møllers fabelagtige guitarspil, og så var der den helt specielle musikalske drive, som Madsen, Møller og From bare forstår at levere.

Det er tydeligt, at de tre kender hinanden rigtig godt – såvel musikalsk som menneskeligt. Rollerne er veldefinerede med Madsen som den ligefremme førstemand, Møller som den virtuose instrumentalist og From som den, der holder styr på rytmerne og smilende agerer chefens yndlingsoffer.

Madsens faste hjælpere kender også deres roller, som de professionelt udfylder, og som kvittering for dette udsættes de selvfølgelig for Madsens grovheder! Lørdag aften blev tourmanager Henrik Laurvigs situation fx lige ridset op, og vi blev delagtiggjort i, at hans dårlige humør angiveligt skyldes, at hans kæreste netop har forladt ham. Derfor sidder staklen nu alene tilbage med kone og tre børn…

Johnny Madsen

Men når det kommer til stykket er og bliver musikken det vigtigste, og koncerten i Aale gav forklaringen på, hvorfor Johnny Madsen og co. år efter år bare sælger billetter: Der er så megen nerve, så meget klassisk rock’an’roll med power og sjæl, at det simpelthen er vanskeligt at blive træt af. Da koncerten i lørdags var ved at rinde ud og trioen sluttede af med ”One Man Band” og derefter ”Æ Kør’ O Æ Motorvej”, var publikum for længst oppe af stolene og begejstringen kunne både ses og høres!

En fantastisk afslutning på en koncert, som Aale MusikSjak er yderst tilfredse med. En fælles oplevelse, som de mange fra både nær og fjern kan trække energi ud af i lang tid fremover.

Der var igen meget ros til Minihallen for dens indbydende rammer og fine akustik og for et arrangement, der klappede fint.


Klik på billederne herunder for at åbne dem i en billedfremviser.

Foto: Lars Wichmann


Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202