25. september 2015: Dodo and the Dodos

 
Aale MusikSjaks 9. koncert havde et af 80’erne og 90’ernes store, danske bands som hovednavn. Som sædvanligt var der udsolgt og fuldt hus, så næsten 500 gæster var på plads og oplevede et meget veloplagt Dodo and the Dodos.

Med det største lys- og lyd-setup, der nogensinde er set i byen, gav Dodo Gad og Co. en koncert, der på suveræn vis skrev sig ind som den bedste koncert i MusikSjakkets historie. Det var i hvert fald holdningen blandt de mange gæster, der netop havde fremklappet og -råbt bandet frem til det 3. ekstranummer, klassikeren ”Sømand af Verden”.
Nøgternt set har Dodo and the Dodos muligvis toppet i popularitet, men bandet har fortsat kvaliteter, der gør dem til et fremragende liveband.

Først og fremmest er Dodo Gad en dejlig sangerinde og udstråler en enorm karisma. Jens Rud kan lidt af hvert og scorer tårnhøjt i sin eget hit ”Penge”, der som den eneste sang ikke synges af Dodo selv. Et fantastisk livenummer.
Lars Thorup på trommer leverede i 2. sæt en vanvittig flot og lang trommesolo, som da også kostede et par knækkede trommestikker.
De andre medlemmer af bandet holdt sig heller ikke tilbage, og med afsæt i den perlerække af hits, bandet her haft gennem de sidste godt 30 år, var en stor koncertoplevelse i hus.
 
I Aale MusikSjak har vi for vane at arrangere levende musik i cafeen både før og efter hovednavnet.
Til denne koncert var det lykkedes det lille Horsens-band ”Dem Igen” at vende tilbage til Aale og aflevere optræden nummer to. Det er ”Dem Igen” hidtil de eneste, der har formået.
Det var der bestemt ingen, der var kede af, for de tre unge gutter leverer noget herlig, glad og dansabel musik, som passer perfekt til lejligheden.


Godt midnat var endnu en koncert i kulturhuset i Aale vel overstået.
 
 
Klik på billederne herunder for at åbne en viewer.
 
Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202