Dissing, Dissing, Las og Dissing, 09.03.2012

 

Fredag d. 9. marts var Dissing Dissing Las og Dissing på besøg hos Aale MusikSjak.

Det blev en meget vellykket aften, og de mange tilhørere nød åbenlyst det specielt Dissingske univers - et mix af Povl Dissings naivistiske, menneskekærlige fortællinger og de unges stærke musikalske bidrag.

Genremæssigt er Dissing og Co ikke sådan lige at sætte i bås. Der er viser, der er folk og der er mere blues/rockprægede numre på repertoiret. Der er ældre sange og der er nye, og gennem Povl Dissings underfundige fortælling blev det hele kædet sammen til en musikalsk oplevelse af de store.

Med mere end 45 års musikalsk erfaring er Povl Dissing kvartettens nestor, men han har tydeligvis formået at give ansvar videre til sønnerne Jonas og Rasmus og til Las Nissen. Derfor optræder gruppen som en harmonisk enhed, hvor alle på skift har fremtrædende roller.

Det var ikke de yngste koncertgæster, der var i flertal den fredag i Aale. Der var klart flere grå stænk, end der var piercinger. Men det var nok meget godt, for det var tydeligt, at Dissing Dissing Las og Dissing var det rigtige band for det modne publikum.

Derfor var det også et perfekt match, at vi havde engageret Michael Wedgewood til at spille i cafeen både før og efter aftenens hovednavn. Wedgewood har turneret over hele Europa med mange af de helt store navne, og i Aale spillede han bl.a. Eagels, Credeence Clearwater Revival, Beatles og Clapton. Det faldt i god jord!

Med livemusik fra kl. 18 til henad midnat blev det en dejlig aften i musikkens tegn.

 

Klik på billederne herunder for at se dem i et større format.


Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202