Den 10.04.2015: MLTR

 
 
 

Michael Learns to Rock
Fredag d. 10. april 2015

  

Med al respekt for de musikere, der tidligere har besøgt Aale MusikSjak, er der vel ingen, der - hvad international popularitet angår - kan måle sig med Michael Learns to Rock.
 
Det var da også et topprofessionelt band, der gik på scenen i Minihallen. Intet var overladt til tilfældighederne, lyden var helt i top og MLTR-fans fik alle de numre, som har gjort bandet verdenskendt. Vi fik bl.a. The Actor, Sleeping Child og That's Why fra den lange række af hits, hvis afspilninger på YouTube skal tælles i millioner.
 
Nogen musikalsk energiudladning må man ikke forvente fra Michael Learns to Rock. Tekster og musik er "soft 'n nice" og sådan blev numrene også leveret i Aale. Musikerne placerede sig primært siddende og godt trukket tilbage på den store scene, og så ryger man jo ikke lige ud over kanten...

Undtagelsen var bassisten, der meget usædvanligt for et rockband, klart var den mest fysisk engagerede. Troels Skjærbæk er ikke fast medlem af MLTR, men han er en eminent bassist, der udstråler energi, musikalsk glæde og posivitet.

Aftenens opvarmning stod Jesper Storgaard og Niels Rasmussen fra det ikke længere eksisterende "Surfact" for. Selv om de havde svære betingelser i den banegård, som cafeen er op til en koncert, imponerede de med dejlige, selvkomponerede numre og eminent fremførsel af Gasolin, Coldplay mv.

De to unge mennesker vil vi meget gerne se igen i Aale, men så skal de have den store scene!

Alt i alt en virkelig god aften, hvor publikum fik valuta for pengene, og hvor det blev lidt sent, inden der kunne lukkes af...


Alle fotos fra Michael Learns to Rock

Copyright 2015: Aale MusikSjak /Lars Wichmann
 
Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202