27.10.2017: Anne Linnet

Anne Linnet med Band med nærvær varme og smuk klang

Det var en helt igennem nærværende Anne Linnet med Band der fredag d. 27.10.2017 gik på scenen i Aale Hjortsvang Kultur- og Idrætshus til et forventningsfuldt publikum. Rummet fyldtes fra første strofe med god lyd fra bandet og med Anne Linnets velkendte, dejlige stemme startede en intim koncert med sangene Åben Himmel og Hun fletter sit hår.

Stemning var sat fra start med en god dialog med publikum hvor vi både var omkring oprindelssteder, dét der gør os stærke og får os til at overleve selv de mørkeste tider, dét vi fortryder, det smukke i andre mennesker og opbrydning i måden at være sammen på i en tid med den moderne digitale kommunikationsteknologi.

Vi blev beriget med den ene velkendte smukke sang efter den anden fra barndommens gade, tabt mit hjerte, søndag i April, Du er mild, lattermild og gavmild og tusind stykker til nyere sange som Akvarium, Nattog og fik et bud på et par nordiske fædrelandssange. Marquis De Sad sangene For du er så smuk og dejlig og Venus blev leveret med henholdsvis dansende rytme og højt gear med fællessang.

På en mørk og kold efterårsaften sluttede en varm og oplagt ´Anne Linnet med Band´ af med Forårsdag, der på smukkeste vis afsluttede en hel igennem fantastisk koncert hvor nærværet i nuet blev skabt og de små hår rejste sig i takt med stående applaus.
 
Copyright 2017 Aale Musiksjak/Thomas Christensen
Webmaster: Maiken Mynchau  | Tlf.: 6167 6202